IJslanders

Een avontuurlijk herfstkamp van acht dagen iets verder van huis. Bij het Paardse Paradijs, de manege, staan lieve IJslanders waar we geweldige buitenritten mee gaan maken. De eerste dag beginnen we in de bak om te kijken of het klikt met je paardje, de dagen daarna gaan we te paard de omgeving verkennen. De een na laatste dag maken we een lange dagtocht als mooie afsluiting van de week. De paarden krijgen ook bij dit kamp een dagje vrij. Waar wij heen gaan, is nog een verrassing…

Blijk je na eerdere vakanties bij Olke Bolke een enthousiaste paardenliefhebber, niet bang, een meer ervaren ruiter en conditioneel sterk te zijn? Dan is deze nog actievere/ intensievere paardensport vakantie wellicht iets voor jou! Deze vakantie vraagt een hoge mate van zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid.

LET OP: IJslanders zijn lieve, en kleine paarden. Daarom kan de ruiter niet te zwaar zijn. Ben je zwaarder dan 75 kilo? Neem dan contact op met Wilfried. Er zal dan gekeken worden naar de mogelijkheden die mede afhankelijk zijn van de samenstelling van de groep.

http://www.paardsparadijs.be
http://www.deschuurvanbabel.be

This slideshow requires JavaScript.